Jot Form required fields not working

  • Profile Image
    DomesticAgenciesLosAngeles
    Asked on August 06, 2011 at 07:58 PM

    The required fields are not working and forms are being submitted regardless of weather they are filled out or not. Also the Captcha is not showing up in IE 8 or 9 I forget which one I am running but have not tried other browsers either, it used to work.

     

    This problem has been corrected

     

    Webmaster for ExfoliatingMinerals.com

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on August 06, 2011 at 08:12 PM

    Hi,

    It might be possible that the JavaScript codes in your page clashes with the form's scripts that are responsible for the required field validation and the captcha, causing them to stop functioning.

    Try embedding the form using iFrame codes instead.

    To get your form's iframe codes:

    1.  Go to Setup & Embed tab
    2.  Click Embed Form
    3.  Click iFrame



    4.  Copy the codes provided in the succeeding screen

    Please let us know if it does not help. Thanks!


    Neil

  • Profile Image
    yasinco
    Answered on October 01, 2011 at 08:43 PM

    Hi

    I Agree With Neil 100% I Think The Iframe Will Do The Job! Let Us Know How It Gos!

    _____________________________________________________

    Thank You For Using JotForm And If You Have 

    Other Questions Or Comments Please Tell Us!

    ----------------

    (Im Just A Forum Helper)

    - Y H

  • Profile Image
    educationalexcursions
    Answered on August 12, 2015 at 02:46 AM

    Hello,

    I have the same problem. Maybe someone can help?

    All of my forms (even the master is messed up).  And I have not even opened the master for a year

    1. All questions are visible to the submitter, and all appear to work fine

     

    2. But some fields (even required ones) show up blank in the email response and in the spreadsheet that jot form automatically creates with the data. 

    I have cloned various forms in an attempt to fix this mess and even gone back to my master form. The  problem is always the same for these same questions. 

    I have even built new forms from the meter and the same fields show up blank. 

     

    Thoughts welcome :)

    Bmac