What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Conditional emails are not working on my form-...again. New form,same issue

    Asked by shannonhawkins on May 20, 2014 at 06:33 PM

    Changing the Field ID did work for my last form thanks to your help. However, I'm having the same problem with another form of mine. I've dounble-checked the field Id for accuracy in the conditions & have also set the sender email to noreply@jotform.com as suggested in an earlier post. Can you please help? The link to the current form I'm having trouble is http://form.jotform.us/form/41305969930157

    Page URL:
    http://form.jotform.us/form/41305969930157

    Emails new form conditional emails same
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by NeilVicente on May 20, 2014 at 08:49 PM

    Hi,

    Please make sure that each of the conditional autoresponder emails have a sender email and recipient email specified.

    I have just tested a clone of your form and made sure that the configuration for each email is correct.

    And here's the result:

     

    Let me know if your problem persists even after following my advice.

    Thanks!

  • Profile Image

    Answered by shannonhawkins on May 21, 2014 at 06:40 PM

    I'm not sure what you're trying to show me on your screenshot. I guess i'm lost. Both my sender email and responder emails are listed for each autoresponder as nsginformatics@wgu.edu. This is the same as allof my other forms that work properly.  I also checked to make sure that the field id was correct for all of conditional autoresponders and they are. what am I missing here?

  • Profile Image

    Answered by shannonhawkins on May 21, 2014 at 06:52 PM

    Okay, so not sure how, but it seemsas though the form is functioning properly now.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by jonathan on May 21, 2014 at 07:04 PM

    Thank you for updating us about the latest status. We are glad to know that all is good now.

    Contact us again anytime for any related concern.

    Thanks!