Embed form into Magento 1.9 is not working

  • Profile Image
    neilkerry
    Asked on June 29, 2014 at 01:25 PM

    Hi,

     

    I have a form working in magento 1.4, however am rebuilding the site in newer version of magento 1.9 and the same form will not show up after embedding, is there a different way to do this for later version of magento?

     

    Thank you

     

    Neil.

  • Profile Image
    Carina
    Answered on June 29, 2014 at 05:59 PM

    I will run some tests with other embedding methods to see they work and will get back to you later.

    If you need further support please let us know.

    Thank you

  • Profile Image
    neilkerry
    Answered on July 01, 2014 at 05:57 AM

    hi,

    thanks for looking into this, do you have any solutions to this yet?

    Thanks,

    Neil.

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on July 01, 2014 at 06:11 AM

    Try using our iframe embed method: http://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code

    Also, make sure that you embed the form securely: http://www.jotform.com/help/63-How-can-I-receive-SSL-Submissions. Otherwise, you'll receive a security warning and the form won't be visible to the page if you don't accept or manually load the non-secure form.

    Thanks

  • Profile Image
    neilkerry
    Answered on July 01, 2014 at 07:38 AM

    Hi Welvin,

    I think my issue was embedding the form in as non-secure.

    This now works as a secure form using the normal embed method.

    Thanks,

    Neil.

  • Profile Image
    liyam
    Answered on July 01, 2014 at 08:05 AM

    Thanks for this update, Neil.  It's good to know as well you were able to resolve the issue.

    Yes, if you are running your website on SSL, the content sources should be using SSL as well. Otherwise, you will be greeted with warnings and/or errors.

    Should you have further questions or concerns, please do let us know.  We'll be more than happy to assist.

    Thanks.