What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Currency Unit USD is not shown in the payment tool item

    Asked by webflunky on July 01, 2014 at 05:15 PM

    I'm sorry, I should have given an example form so you can see what I'm talking about. On this form, the 1125 number is just a number, whereas the 125 above it is $125.00 USD. I want people to be able to see that it's $1,125.00 USD. It adds correctly to the cart and totals, but it doesn't look like a dollar amount. See example: http://form.jotformpro.com/form/41815559241961



    This is a re-post of a comment on PayPal Forms

    USD currency unit amount unit
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by jonathan on July 01, 2014 at 06:46 PM

    Hi,

    I was able to see what you meant in your form http://www.jotformpro.com/form/41815559241961

     

    I was able to determine the caused. And it was when the price/amount of the item is in the thousands(4-digits).

    It must be a fresh bug. Unfortunately, I am not able to find a suitable workaround except manually adding the currency sign in the item description so that it at least show as currency in the live form.

     

    I will submit a bug ticket report to our developer so that it can check immediately.

    We will inform you as soon as we have update.

    Hope this help.  Inform us if you need further assistance.

    Thanks!

     

     

     

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by NeilVicente on July 04, 2014 at 02:02 AM

    We are happy to inform you that this bug has been fixed.

    Kindly clear your browser's cache if problem still persists.

    Cheers!