My form does not show the submit button on some computers

  • Profile Image
    bigkahunaiii
    Asked on July 08, 2014 at 03:21 PM

    I have created two forms. I embedded them in our website that is managed on iWeb. On my computers, the entire form shows up. On my iPhone and other computers, the form only partially appears. The last question or two, plus the submit button are cut off. I have embedded it using embed, source iFrame and the iWeb links. None of them work. What should I do? I love Jotform and do not want to use another service, but I need to have the form work. 

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on July 08, 2014 at 04:39 PM

    Hi,

    I would suggest embedding your form using our iFrame method: http://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code. In the iFrame codes, find and change the height value until you'll see the part of the form which is cut off.

    You can also set the scrolling property to "YES", so when your iWeb page container doesn't have the same size to your form, a scroll bar would appear allowing you to navigate to the bottom part of the form.

    This is your iFrame codes:

    <iframe id="JotFormIFrame" onload="window.parent.scrollTo(0,0)" allowtransparency="true" src="//form.jotform.com/form/1643640287" frameborder="0" style="width:100%; height:1900px; border:none;" scrolling="yes"></iframe>

    Height and Scrolling properties are colored red.

    Thanks

  • Profile Image
    bigkahunaiii
    Answered on July 08, 2014 at 05:13 PM

    Thank you. I had to increase the frame size by almost 50% to get the form to display correctly, but now it seems to work.

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on July 08, 2014 at 06:57 PM

    Thank you for confirming it is now working. 

    Contact us anytime should you require our assistance.

    Thanks!