hover text sometimes showing and not

  • Profile Image
    designfacet
    Asked on July 09, 2014 at 08:58 PM

    Using chrome latest version, the hover text sometimes shows and sometimes does not.

     

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on July 10, 2014 at 12:39 AM

    Hello designfacet,

    I did check your form and I am unable to replicate the issue you are having. You have only added hover texts only on two fields and they do display it correctly in chrome. Please check the screenshot below:

    It seems to be working as expected. I would suggest you to please test it again and get back to us if the issue persists.

    Thank you!

  • Profile Image
    designfacet
    Answered on July 10, 2014 at 08:15 AM

    Thank you, love the video, however sometimes it does it and sometimes not. It all depends I guess if the server is slow?

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on July 10, 2014 at 08:29 AM

    Hello designfacet,

    You are welcome.

    If the internet is slow and the page has not loaded completely there could be some issue but once the page is loaded fully, I do not think you should have any issue with your hover text. It does not get loaded from the server all the time, it is being displayed though JavaScript / css.

    Thank you!

  • Profile Image
    designfacet
    Answered on July 10, 2014 at 08:42 AM

    Thank you. 

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on July 10, 2014 at 08:58 AM

    Hello designfacet,

    You are welcome.

    Do get back to us if you have any questions.

    Thank you!