Submit button suddenly not working when its supposed to redirect to paypal

  • Profile Image
    terrimillerphotos
    Asked on August 12, 2014 at 06:59 PM

    My form Show Photography Sign Up w/Show; PayPal 2-17-14 has suddenly sprung a leak! The Submit button is no longer redirecting to PayPal when accessed via tablet (I tested it with an iPad). It works properly when access by computer.

    We used it extensively over the weekend, and it worked perfectly. I think it was working as of 12:00 Pacific time: today is registration day for this weekend's event and sign ups were coming in until then. A customer just texted me to tell me that the form was not working.

    Please help!

     

    Thank you,

    Terri Miller

     

  • Profile Image
    kokaneepowerforms
    Answered on August 12, 2014 at 07:42 PM

    same problem here but all things are broken, computer and devices.  I posted the same thing.

  • Profile Image
    TitusN
    Answered on August 13, 2014 at 02:37 AM

    @Kokaneepowerforms - I see your support thread - we shall address your issue on that thread - thank you for your patience. 

    @terrimillerphotos

    I clicked on the link you provided - seems the page is under maintenance - I believe because of the pending resolution of this support request. 

    I checked and tested your form using its original link: http://www.jotform.com/40374847417965

    It seems to work normally - and redirecting to Paypal as expected (which I think is what the customer meant by the form not working, right? )

    I believe the issue might be isolated to only when the form is embedded on your website - not through its original URL. 

    I have notified our developers about this behavior through this thread - they will advice further. 

    Would you mind setting up a test page on your website for us so that we can ensure we've covered all the angles? 

    Thank you for your patience. 

     

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on August 13, 2014 at 09:44 AM

    @terrimillerphotos

    The problem should be fixed by now. Would you please kindly check on your end to confirm?

    Do get back to us if the problem still persists.

    Thanks!