My order form's submit button is not working on Facebook!

  • Profile Image
    Eura Yuste
    Asked on September 02, 2011 at 10:52 AM

    All of my customers cant send in their order forms because they cant see the SUBMIT BUTTON anywhere, but when i check it, its there~ Some said it is there but when they click it, it doesnt work! I need to get this fixed as soon as possible because they are having a hard time sending their order forms through my inbox in facebook~ Please answer ASAP! Thank you!

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on September 02, 2011 at 11:21 AM

    Hi,

    Upon testing, the submit button displays and works perfectly find on my end. I even submitted a test entry to check if the button is functioning.

    Try this:

    In your form's embed codes, change scrolling="no" to scrolling="auto"

    <iframe scrolling="auto" frameborder="0" style="width:100%; height:925px; border:none;" src="//form.jotform.com/form/12390253241" allowtransparency="true">
    </iframe>

    Hope this helps. Let us know if the problem still persists. Ask your customer which browser they're using to fill up the form if it is still not working.

    Thanks!


    Neil

  • Profile Image
    ak
    Answered on September 22, 2011 at 12:46 PM

    i added a form to my fb page....it was working fine.....now each time some one trys to submit i dont get any emails ....as i did before when i had tested the page....could it be due to the chnages in fb?

     

    please help

    thanks

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on September 22, 2011 at 04:02 PM

    Can you try changing the email address for this form?

    To change email address for a form:
    1. Open the form on the form editor
    2. Click on "Setup & Share" tab on the top toolbar
    3. Click on "Email Alerts"
    4. Click on "Notifications"
    5. Click "Reply-to and Recipient Settings"
    6. Change the email address on the lower bottom corner.

  • Profile Image
    Ak
    Answered on September 22, 2011 at 08:27 PM

    Thanks for your help....

    I got a few test's but 1 hour late.....and send another 2 tests and didnt get them at all that was to my yahoo id

    as you suggested i changed the email to my other hotmail account....so far it seems to be working.....hope it stays that way

    thanks once again

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on September 23, 2011 at 10:37 AM

    It looks like yahoo banned us temporarily yesterday. It is now fully accepting all emails. You can go back to using yahoo. Thanks.