Button issue on Teamviewer.

  • Profile Image
    ztwersky
    Asked on August 31, 2014 at 10:13 AM

    Look at the picture. On my computer, the buttons are fine. On my friends computer (that I connected to via Teamviewer) the buttons show both original text AND css text. This is my CSS code:

     

    .form-submit-print{font-size:0;}
    .form-submit-print:after {content: "הדפס";font-size: 12px;}
    .form-submit-reset{font-size:0;}
    .form-submit-reset:after {content: "נקה טופס";font-size: 12px;}

    #input_print_2.form-submit-button-book_blue2 img {
    margin-left: 8px;
    margin-right: 0px;
    margin-top: -5px;
    }

    .form-submit-button-book_blue2 {font-size: 0;}
    .form-submit-button {font-size: 12px;}

     

     

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on August 31, 2014 at 02:55 PM

    Hi,

    This is what I see when using the direct URL of your form http://www.jotform.me/form/42405834191452

     

    From what I can see at the current form, the replacement text you used in your CSS code seems to be working on the form. But the button style is different from your screenshot.

    You can use the button style tool on top to change the style of the button.

     

    Please try the suggested method. Inform us if this did not make any difference.

    Thanks.

  • Profile Image
    ztwersky
    Answered on August 31, 2014 at 02:58 PM

    Please take a closer look at the picture I posted. The style is not the issue. I changed the style back to grey. The issue is the text on the buttons. What you posted looks fine but on other computers you see the English text together with the Hebrew text.

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on August 31, 2014 at 04:12 PM

    I was able to understand the issue you were reporting previously. As I have mentioned the text content replace code you used on your CSS code seems to be working on the form because I could see it when I checked the form on the form in your website.

     

    From what I understand on the situation, the screenshot you provided originally is no longer up to date to the actual version of the form. You have said so yourself since you modified the button style after you have posted that screenshot. 

    Can you take a screenshot also how it looks on your browser when using this form URL http://www.jotform.me/form/42405834191452

    I just test again now, and it still is looking correct.

     

     

    Share to us again the screenshot so we can determine what could be the reason for the inconsistency.

    Thanks.

     

  • Profile Image
    ztwersky
    Answered on August 31, 2014 at 04:36 PM

    On my computer it looks fine and before too. I saw the issue on a different computer I connected to remotely via Teamviewer but only tomorrow can I connect to it again. I'll get back to you. Thank you.