Data saved with the Autofill option is not triggering coresponding conditions when you reopen the form.

  • Profile Image
    crsslo
    Asked on September 04, 2014 at 01:43 PM

    We have been receiving submissions from users where some required fields are not filled.  This has happened in Chrome and Internet Explorer browsers.

  • Profile Image
    crsslo
    Answered on September 04, 2014 at 01:45 PM

    Sorry, let me revise...What is actually happening is after clearing the form, the conditional fields are not displaying properly and are being skipped

     

  • Profile Image
    crsslo
    Answered on September 04, 2014 at 03:30 PM

    Okay so what is happening is, we have the "Continue Forms Later" feature enabled.  When the first selection is made, conditional logic is applied.  If the form is closed and the user returns to continue filling the form, the conditional logic is not applied and required fields are bypassed.  This was working properly before.  A cloned form produces the same problem.  Please advise as this is a huge problem for our workflow.

  • Profile Image
    crsslo
    Answered on September 04, 2014 at 03:40 PM

    We had to disable that feature in order to capture our required fields.  Here is a link to the old form with that feature enabled for testing:

    http://form.jotformpro.com/form/41324644305952

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on September 04, 2014 at 03:49 PM

    Thank you for contacting us.

    As far as I understand, the problem is that the Autofill option is saving the data but not triggering the corresponding conditions. I have attached a bug report ticket to this thread and escalated it to our Next Level Support.

    We will get back to you once we have any updates on this.