Spam Box Not Appearing On Parts Of WEbsite

  • Profile Image
    lukasworks
    Asked on September 08, 2011 at 04:50 AM

    Hey There

    I have three seperate forms set up on one website, all of which have spam boxes at the bottom.  For some reason only one of them is actually showing the words that need to be copied into the box to get through, the other two forms don't have it, anyone know why?

    The box that says please type the words on the right of the screen are there both times, but not the image...

    Very odd, can anyone explain or help?

    Thanks!

  • Profile Image
    mliz
    Answered on September 08, 2011 at 05:09 AM

    Hello,

    When pulling up the form using the direct url the Captcha box
    is fully displayed. Upon checking the source code of the page where
    it should be added I noticed that there are missing lines related
    to the captcha field.

    Can you please use the iFrame code when embedding it
    in your website so that it won't conflict with the existing script
    on you page.

    To get your iframe embed codes

    1.  Go to Setup & Embed tab
    2.  Click Embed Form
    3.  Click iFrame

    4.  Copy the codes provided in the next screen


    Let us know if this works for you.

    Regards,
    Mliz

  • Profile Image
    lukasworks
    Answered on September 08, 2011 at 05:24 AM

    Hi,

     

    Thanks for this, wasn't necessary though, it seems to be working fine now!

  • Profile Image
    mliz
    Answered on September 08, 2011 at 05:50 AM

    Hi,


    Good to know it was sorted out and is now working fine.

    Enjoy using JotForm.

    Regards,
    Mliz