I can't get your site to displayor edit any of my forms- Is there a problem with your site

  • Profile Image
    livenow
    Asked on September 15, 2011 at 07:37 AM
  • Profile Image
    liyam
    Answered on September 15, 2011 at 08:03 AM

    Hello livenow,

    I believe that your problem is that you cannot get your site to display or edit any of your forms.  I have modified your title of this post for reference. 

    Can you please provide to us more details about your issue?  I have checked your account and tried looking at your forms and I was able to view them.  I was also able to edit your forms properly.  Is it possible that you're having problems with your internet connection?

    Please do let us know if you're still experiencing this problem.

    We'll wait for your response.

    Thanks,

    Liyam

  • Profile Image
    livenow
    Answered on September 15, 2011 at 08:12 AM

    Internet connectionis  fine - wont work in firefox or IE heres a link page http://www.jotform.com/?formID=11173733916

     

     I just get a blank page - wont let me drag anything on to it - had this probelm the other day too - resolved it's self

  • Profile Image
    liyam
    Answered on September 15, 2011 at 08:47 AM

    Hello livenow,

    It can be possible that the javascript on your browser was turned off.  Please see to it that it is turned on on both browsers.  You may refer to these links on how to enable javascript on your browsers:

    Enable JavaScript in Mozilla Firefox
    Enable Active Scripting in Internet Explorer

    Let us know if you have further questions.

    Thanks,

    Liyam

  • Profile Image
    livenow
    Answered on September 15, 2011 at 08:51 AM

    JavaScript is on - I've just checked - Still no change - help

  • Profile Image
    liyam
    Answered on September 15, 2011 at 08:55 AM

    Have you tried deleting your web cache on both browsers?

  • Profile Image
    livenow
    Answered on September 15, 2011 at 09:07 AM

    cleared cache - no change = now what?

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on September 15, 2011 at 09:21 AM

    Hello,

    Seeing that your problem exists on two different browsers, my hunch is that it has something to do with either your internet connection, or your computer.

    So far, no one else has reported an issue similar to yours, so I think the possibility that the problem lies on our server can be crossed off.

    Is the screenshot below the same as what you see on your end?

     

    If the answer is yes, then the problem has to do with your connection not being able to download the JavaScript file that is required to run the JotForm web app.

    Have you tried any of the following?

    Turning off your firewall
    Restarting your connection
    Restarting your computer
    Using another computer

    If not, please do, then inform us know if none of these solutions help.

     

    Neil