Form appear and disappear in few seconds after loading it to the page

  • Profile Image
    Matthias Schubert
    Asked on October 07, 2014 at 09:47 AM

    Hello, since yesterday we have a litte Problem with our JotForm Formula in our Website.

    If you visit our site with an PC the Formular needs a very long Time to build up, an when you write something in the Formular , the complete Formular disappears and you see nothing anymore.

    Is it possible that you can fix the problem or that you can tell us where the problem is.

     

    Thank you very much and kind regards.

    Matthias

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on October 07, 2014 at 11:45 AM

    Hi Matthias,

    Our apologies! We have this problem yesterday but, our developers had made a fix to it. I checked your form and as far I could see, it's working fine now.

    I have also cleared your forms cache: http://www.jotform.com/help/229-How-to-Clear-your-Form-Cache. This should help. Please kindly check again and let us know if the issue persists.

    Thank you!

  • Profile Image
    hallosfg
    Answered on October 09, 2014 at 03:21 AM
    Hello Welvin,
    thank you very much for your answer.
    But the problem ist the same.
    If you use a PC with, for example, a Internet explorer you see the formular for a second and after then it disappear. Safari and Mac works.
    We build a new account and clone the formulae but nothing helps.
    What do you change in your program and what we can do to solve it?
    Thank you very much and kind regards
    Matthias
    Matthias Schubert
    Geschtsleitung / Kreativ Direktion
    NEUIGKEITEN ER UNS FINDEN SIE AB JETZT AUF FACEBOOK:
    klickschubert[film+gut]@facebook
    schubert [film+gut] GmbH
    TELEFON + 49 (0)40 / 78 89 28 47
    ZIESENITR. 3 - 22043 HAMBURG
    www.schubert-filmundgut.de
    GESCHTSLEITUNG / KREATIV DIREKTION
    matthias@schubert-filmundgut.de

    PRODUKTIONSLEITUNG
    nathalie@schubert-filmundgut.de

    REDAKTION / EDITING
    joerg@schubert-filmundgut.de

    TEXT
    patricia@schubert-filmundgut.de
    DESIGN
    mark@schubert-filmundgut.de

    AUFNAHMELEITUNG
    anna@schubert-filmundgut.de
    GESCHTSFRUNG MATTHIAS SCHUBERT
    AMTSGERICHT HAMBURG HRB 127629
    Am 07.10.2014 um 17:45 schrieb JotForm Support Forum :
    A new response has been received:
    Answered by Welvin
    Hi Matthias,
    Our apologies! We have this problem yesterday but, our developers had made a fix to it. I checked your form and as far I could see, it's working fine now.
    I have also cleared your forms cache: http://www.jotform.com/help/229-How-to-Clear-your-Form-Cache. This should help. Please kindly check again and let us know if the issue persists.
    Thank you!

    View this thread on browser Unsubscribe Thread1412696749
    ...
  • Profile Image
    Welvin
    Answered on October 09, 2014 at 06:41 AM

    Hi Matthias,

    Please kindly try to re-embed your form using our iFrame method: http://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code. Get back to us if the issue persists after changing the embed codes.

    Thank you!