Forms doesn't work. URL adress instead of going to the form goes to the home page of the jotform service

  • Profile Image
    ualv
    Asked on September 19, 2011 at 06:07 AM

    Hi there.

    1 - On this weekend all my form that were distributed in folders by name, etc, were moved out of all folders and got all mixed up.

    2 - On our entreprise site , non of my forms works, none. For example if you go to any form, you go to the home page of Jotfom and not to the url form.

    http://form.jotform.com/ualv/UAbCQES20112012_2fase

    http://form.jotform.com/ualv/UAb_20112012_PEIC_GCa%C3%A7aER

    ETc ETC...more than 20 forms that doesn't work. We have hundreds of users on the telephone and by mail. We need it fixed.

    Our premium is getting insane.

    Thanks.

  • Profile Image
    allanftd
    Answered on September 19, 2011 at 06:31 AM

    Hi ualv,

    Thank you for bringing this to our attention. May we ask for the URLs of the webpages where your forms are embedded? We'd like to see if there are irregularities in the format of the URL and embed code.

    Please advise so that we can assist you accordingly. Our apologies for the inconvenience.

    JOTFORM SUPPORT

  • Profile Image
    NHSConfed
    Answered on September 19, 2011 at 06:40 AM

    Hi Jotform, we are having this problem with forms that are linked to (but not embedded in) webpages. Some of the forms not working are here: http://conference.nhsemployers.org/exhibitors/ExhibitorLogistics/Pages/ShellSchemeExhibitors.aspx#

    Charlotte 

  • Profile Image
    ualv
    Answered on September 19, 2011 at 06:49 AM

    I confirm. All of the linked URL doesn't work. And all of the folders that had indexed forms are empty and the forms are mixed up on an mutual folder.

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on September 19, 2011 at 05:09 PM

    "Some of the forms not working are here"

    Can you tell me exactly which forms are not working? Click on them and copy the URL of them to here.

  • Profile Image
    NHSConfed
    Answered on September 20, 2011 at 05:37 AM

    The links are all working again now, thanks.