Receiving several form submissions with calculation value 0% even though the correct form responses are being entered.

  • Profile Image
    donnelly
    Asked on October 30, 2014 at 07:25 PM

    We are also receiving several form submissions with calculation value 0% even though the correct form responses are being entered.

     

  • Profile Image
    raul
    Answered on October 30, 2014 at 07:57 PM

    Hello,

    Upon checking your form, I see that you have several broken conditions on your fields.
    And because of that the correct answers are not being counted when they're selected.

    I'm referring to these fields.

    And these conditions among others.

    Also the condition for your total score field is broken.

    For this particular field, I suggest that you use the Form Calculation widget instead of conditions, as I think it will be easier for you to just add the values of the fields that you're using in your form to calculate the points you give for each correct answer.

    Please let us know if we can be of further assistance.

    Thanks.

  • Profile Image
    Adam
    Answered on October 31, 2014 at 07:32 PM

    I've deleted all the broken conditions and it's still returning a calculation value of 0%

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on October 31, 2014 at 08:51 PM

    Hi,

    I've checked your form and it seems that you are now using the Form Calculation widget. 

    Are you still having problems with it? The form calculation that you have seems to work fine.

    You can unhide the score field so that you may know if the calculation is being made. Also, I noticed that your options are enabled to be "Shuffled".

    You can check the cloned test form that I have here:

    http://form.jotformpro.com/form/43038095806962? 

    Let us know if you need further assistance on this, we'll be glad to help.

    Thank you.

  • Profile Image
    donnelly
    Answered on November 01, 2014 at 09:54 PM

    We are STILL receiving form submissions with calculation value 0

    Need this fixed asap

    The last form submitted by Victor Jacinto at 

    www.donnellycampus.com/librarysquarequiz came back as 0% which is an error

     

     

     

  • Profile Image
    raul
    Answered on November 01, 2014 at 11:36 PM

    Upon checking your post, I see that you're referring to a different form.

    The form that you reported on this thread was on the following URL: http://www.donnellycampus.com/blackbirdquiz/ and now you're reporting an issue on the form on this URL: http://www.donnellycampus.com/librarysquarequiz which is a different form.

    Therefore, I'm moving your issue report to a new thread: http://www.jotform.com/answers/452895

    Please refer to this new thread for any updates.

    Thanks.

     

     

  • Profile Image
    donnelly
    Answered on November 02, 2014 at 12:11 AM

    We are having the same issue with both forms, as well as all of the other forms as well

    The issue is not specific only one form 

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on November 02, 2014 at 01:40 AM

    Please try the solution that I've mentioned to this thread: http://www.jotform.com/answers/452895. Please update us here if that works or not.

    Thanks