Text field is not accepting HTML entry properly

  • Profile Image
    Tellmemore
    Asked on October 31, 2014 at 08:37 PM

    Form 23636742352151

    When I edit the html to the following, it appears to work by virtue of the play arrow that appears, but then when I save the form, the html data is completely erased!  HELP!

    THE BLUE IS ORIGINAL HTML OF THE FORM; BUT I WANT TO CHANGE IT TO THE RED.

    <div>
    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="30" height="30" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,0,0">
    <param name="movie" value="http://www.strangecube.com/audioplay/online/audioplay.swf?file=http://psrtutorial.com/xmas/xmas11_files/Oh_Christmas_Tree-HMT4.mp3&amp;auto=yes&amp;sendstop=yes&amp;repeat=1&amp;buttondir=http://www.strangecube.com/audioplay/online/alpha_buttons/negative&amp;bgcolor=0xffffff&amp;mode=playstop" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="wmode" value="transparent" /><embed type="application/x-shockwave-flash" width="30" height="30" src="//www.strangecube.com/audioplay/online/audioplay.swf?file=http://psrtutorial.com/xmas/xmas11_files/Oh_Christmas_Tree-HMT4.mp3&amp;auto=yes&amp;sendstop=yes&amp;repeat=1&amp;buttondir=http://www.strangecube.com/audioplay/online/alpha_buttons/negative&amp;bgcolor=0xffffff&amp;mode=playstop" quality="high" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>
    </object>
    </div>
    <div>


    ==========================================


    <!-- Generated by AudioPlay Online Generator (http://www.strangecube.com/audioplay/) --><div><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,0,0" width="30" height="30"><PARAM NAME=movie VALUE="http://www.strangecube.com/audioplay/online/audioplay.swf?file=http://k007.kiwi6.com/hotlink/m3khh1nrem/O_Christmas_Tree_64kb.mp3&auto=yes&sendstop=yes&repeat=0&buttondir=http://www.strangecube.com/audioplay/online/alpha_buttons/negative&bgcolor=0xffffff&mode=playstop"><PARAM NAME=quality VALUE=high><PARAM NAME=wmode VALUE=transparent><embed src="//www.strangecube.com/audioplay/online/audioplay.swf?file=http://k007.kiwi6.com/hotlink/m3khh1nrem/O_Christmas_Tree_64kb.mp3&auto=yes&sendstop=yes&repeat=0&buttondir=http://www.strangecube.com/audioplay/online/alpha_buttons/negative&bgcolor=0xffffff&mode=playstop" quality=high wmode=transparent width="30" height="30" align="" TYPE="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed></object></div><!-- End of generated code -->
    </div>

  • Profile Image
    Ben
    Answered on November 01, 2014 at 04:54 AM

    Hi,

    We do not support such HTML code in the Text widget. While this might be misleading because of it showing up at first, that is not the case.

    What I would suggest is to place that code somewhere on your website and then include it in the jotform by utilizing iFrame embed widget.

    Do let us know how it goes.

    Best Regards,
    Ben