Attachments do not get sent to Dropbox

  • Profile Image
    bigpicturecomp
    Asked on November 16, 2014 at 01:34 PM

    I have set this up where people are paying to upload 3 attachment images to my dropbox account. In sandbox mode, all looks good except that the attachments do not get sent to dropbox. Am I missing something?



    This is a re-post of a comment on How to Integrate Stripe with your Form

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on November 16, 2014 at 05:18 PM

    Hi,

    You need to integrate also the jotform http://www.jotform.us/form/42491236310143  to Dropbox.

    User Guide: http://www.jotform.com/help/77-Upload-to-Dropbox-with-JotForm

     

    Please inform us if you need further assistance.

    Thanks.

     

  • Profile Image
    bigpicturecomp
    Answered on November 16, 2014 at 05:41 PM

    Thanks Jonathan,

     

       Obviously, I did that. The dropbox integration works without the Stripe payment system integrated as well, but once I added Stripe... dropbox no longer worked. I even started from scratch. I then switched to Googledrive and no problem. Everything works great. There is clearly a problem with the Stripe/Dropbox combo.

     

    Cheers!

     

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on November 16, 2014 at 07:01 PM

    Thank you for the clarification and I apologize for my blunder.

    But I think the combo should work just fine.

    Can you please try making the payment option in your jotform http://www.jotform.us/form/42491236310143 non-required? 

    This way we can test submit and check if the test uploaded files will also go to your Dropbox account.

    I could not do a test on your form at this time because it requires the payment.

    I did made a test on my end using a cloned of your jotform.

     

    in my Dropbox account, I can see the uploaded images after successfully submitting the form.

     

     

    Can you please retry also the re-integration process to Dropbox? Perhaps it was glitched the previous time and did not get connected properly. 

    Inform us if issue persist.

     

    Thanks.