My form contains multiple YouTube Videos? The videos are showing up in an incorrect order when users are filling out the form.

  • Profile Image
    gravinariua
    Asked on November 16, 2014 at 09:27 PM

    I have checked my form again and again. The videos are in the correct order and properly linked.  The wrong video is simply showing up in the wrong spot.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on November 17, 2014 at 05:53 AM

    Sorry but which video isn't showing in the correct spot? And what should be the correct video for that spot? Would you mind providing more details about which specific videos are showing incorrectly on the form page?

    You're currently using an HTML Text field for your youtube videos. I would recommend using this widget instead. http://widgets.jotform.com/widget/youtube. This might help.

    Thanks!

  • Profile Image
    gravinariua
    Answered on November 17, 2014 at 04:02 PM

    Thank you for responding. It was actually the Widget that was causing it I think.  It was never one specific video.  It was different videos each time the form was opened.  It seemed to happen less when you let the form sit for a minute or two prior to moving on to the second page (let all the widgets load maybe).  

    I tried just putting in the html last night and it fixed it.   So no issues right now.  Might want to take a look at the widget code though.  Especially on forms with as many videos as mine.

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on November 17, 2014 at 05:02 PM

    Thank you for your update. We will send a ticket to our Dev Team if we notice any bugs with the YouTube JotForm widget.