Problem with Conditions over this past weekend?

  • Profile Image
    Alphakline
    Asked on August 02, 2010 at 01:47 PM

    Hello, I was wondering if anyone had issues of conditions beings used to send a completed form to particular emails based on answers over this past weekend. I was setting up a new form for a client and only 2 of the 4 conditions would work. But having NO conditions and keeping the delivery as default worked. 

    Currently, I have the form set up as all goes to 1 email address because It had to be finished this past weekend. So i'm just wondering if there was an issue and if it was fixed so I can change my conditions back.

    Note: I do show the submissions happened and the report shows them all, they just didn't get delivered.

    form: http://www.jotform.com/form/2101619680

    Thanks!

  • Profile Image
    Alphakline
    Answered on August 02, 2010 at 02:29 PM

    Also to follow up. I checked with a earlier client of mine that uses the same condition options. His is sent to I think 5 different emails based on submitted options. I sent him the xls report and he said he didn't receive alot of those.

    That form is this : http://www.jotform.com/form/10390017360

    Please have a look and see if something is a miss... 

     

    Thanks!

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on August 03, 2010 at 04:19 AM

    So, the emails are working sometimes and not working sometimes for the same email address? Can you find out exactly which email address has this problem and let us know.

    To answer your question, no we did not have any problem with conditions or emails over the weekend.

  • Profile Image
    Alphakline
    Answered on August 03, 2010 at 09:01 AM

    For the first form: 

    NO: jeremyd.klein@sdhc.k12.fl.us

    YES: rhsknightsband@gmail.com

    NO: jamie.r.dyer@gmail.com

    YES: holt.marykay@gmail.com


  • Profile Image
    mike.lee
    Answered on August 03, 2010 at 02:15 PM

    I found a similar problem.  I have 3 condition rules which send a different notification email to the same email address, based on one field in the form.  Two of them work, but the 3rd never goes out.  I found a workaround where I could get it to go out by using a plain text notification instead.  (I saved the notification that doesn't go out and appended "not working" after it in case you'd like to check it out.)  Please let me know if you can look at this as well.

    thanks!

  • Profile Image
    mike.lee
    Answered on August 03, 2010 at 03:40 PM

    Sorry, just found out this was my junk mail filter program.  Please disregard my previous message.