What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Why aren't all leads flowing through to Salesforce.com?

    Asked by pfgilroy on December 03, 2014 at 06:27 AM

    I have integrated a form to salesforce.com but not all form submissins are flowing through.

     

    The ones that are are not triggering the lead assignment rules.

     

    Have I missed any settings?

    Page URL:
    http://form.jotformeu.com/form/43223726105345

    leads integrated salesforce leads not sent
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by KadeJM on December 03, 2014 at 10:31 AM

    Okay so basically not all of your submissions were sent into salesforce then?

    I found your jotform on your account currently contains only 5 submissions.

    Can you please tell us which of those submissions didn't go into your salesforce account?

  • Profile Image

    Answered by pfgilroy on December 03, 2014 at 11:07 AM

    The only two that went through were jack Robinson and Rick O'Shea. The other three have not appeared and I didn't get an error message.

     

    I can't see any common link to the ones that were successful or not.

     

    Thanks for your help

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by EltonCris on December 03, 2014 at 01:47 PM

    @pfgilroy

    I can't seem to find any problems with your configuration and my test went through just fine.

    I have cloned your form here and integrated it to my SF account and then run 5 consecutive tests. All went through.

    Here's the test I've made just now.

    I have cleared your form cache here, would you mind re-integrating your form to Salesforce and run a test again? This might somehow help. By the way, just FYI, if you have made changes on your form during that time, re-integration is also required.

    Hope this helps. Thanks!