Adding {pdf-link} to my email did not create proper link. How can I fix this?

  • Profile Image
    Angie Dodd
    Asked on December 10, 2014 at 05:29 PM
    Adding the pdf link did not work. The link is not active and is static text. Please let me know how to resolve this.
  • Profile Image
    adodd
    Answered on December 10, 2014 at 05:46 PM

    This still does not work for me for either spot...the "Get PDF" button or the one next to the Download at the bottom.

     Here is the error I get when I click the PDF link down by Download....

    "{"error":"WKPDF didn't return any data. <pre>Loading pages (1\/5)\n[> ] 0%\r[=> ] 3%\r[===> ] 6%\r[======> ] 10%\rQSslSocket: cannot resolve SSLv2_client_method\nQSslSocket: cannot resolve SSLv2_server_method\n[========================> ] 40%\rError: Failed loading page https:\/\/www.jotform.com\/pdfview\/294041274183778342 (sometimes it will work just to ignore this error with --ignore-load-errors)\n[==========================================> ] 70%\rError: Failed loading page https:\/\/www.jotform.com\/pdfview\/293858044842828477 (sometimes it will work just to ignore this error with --ignore-load-errors)\n[============================================================] 100%\rError: Failed loading page https:\/\/www.jotform.com\/pdfview\/293752361771245930 (sometimes it will work just to ignore this error with --ignore-load-errors)\n<\/pre>","success":false,"duration":"0.354"}"

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on December 10, 2014 at 06:49 PM

    Hi Angie,

    Our higher team support are already aware of the issue on the 'Get PDF' button and download submissions PDF.

    A bug ticket report had been submitted and now already assigned to one of our developer to check the caused. It was from your original thread here  http://www.jotform.com/answers/471158

    We will let you know once our dev have fixed the issue.

    Thanks.