Forms not updating via the URL

  • Profile Image
    umhlanga
    Asked on September 30, 2011 at 06:37 PM

    I am making changes to my forms and they are not being reflected when I post the new URL in my website

  • Profile Image
    JotFormHelper
    Answered on September 30, 2011 at 06:49 PM

    Please save the form after editing then refresh and update the link! If problams keep happening please leave a message in the form!

    Thank You For Using JotForm

    (Im just a forum helper!) 

    -Y H

  • Profile Image
    umhlanga
    Answered on September 30, 2011 at 07:00 PM

    Done that...still not working.

    Thanks for trying to help.

  • Profile Image
    JotFormHelper
    Answered on September 30, 2011 at 07:02 PM

    A JotForm Support Rep. Will Help You Soon!!!

    Thank You For Using JotForm

    (Im just a forum helper!) 

    -Y H

  • Profile Image
    mythryll
    Answered on September 30, 2011 at 07:07 PM

    Hi umhlanga,

    How about you share the URL with us so we can look into it as well? Then post an update here whenever you make a change so we can check too. 

    Also, try clearing your cache. That might help.

    Myth

  • Profile Image
    umhlanga
    Answered on September 30, 2011 at 07:17 PM

    its affecting all my forms....If I go into jotform and look at my forms there or in preview mode - they are fine...then if I get the embed code for that form and post it...it shows an older version of the form....different from what is the current version I just viewed in Jotform. Wierd.

    Here is one of the forms: https://secure.jotform.com/form/12711122275

    Where are the administrator today...taking a long weekend? :)

  • Profile Image
    mythryll
    Answered on September 30, 2011 at 07:43 PM

    Lol. 

    Now that's one hell of a form. Check this out: https://www.jotform.com/form/12711122275

    I've seen one comment from a JotForm support staff and they changed "secure" to "www" and it seemed to work.

    Myth

  • Profile Image
    JotFormHelper
    Answered on September 30, 2011 at 07:54 PM

    I Agree With mythryll And I Have Displayed Your Form Below In 3 Different Security Types:

    https://www.jotform.com/form/12711122275

    https://secure.jotform.com/form/12711122275

    https://www.jotform.com/umhlanga/12711122275

    _________________________________________________________________________

    Thank You For Using JotForm

    (Im just a forum helper!) 

    -Y H

  • Profile Image
    umhlanga
    Answered on September 30, 2011 at 08:01 PM

    Thank you both!

    I assume that these remain "secure" despite removing the word from the URL?

     

    Tom.

  • Profile Image
    JotFormHelper
    Answered on September 30, 2011 at 08:05 PM

    The Url's I Provided Before Are Your Forms In 3 Different Secure Form Urls! Try Them Your Self Any Other Questions Just Ask!

    ____________________________________________---

    Thank You For Using JotForm

    (Im just a forum helper!) 

    -Y H

  • Profile Image
    fxr
    Answered on September 30, 2011 at 08:16 PM

     

     

    Yeah Tom, its the https bit thats important. Its adds an extra layer of encryption between the client and server, so transactions are more secure.

     

    Does using https://www.jotform.com/form/12711122275 instead of https://secure.jotform.com/form/12711122275 fix your problem? 

     

  • Profile Image
    JotFormHelper
    Answered on September 30, 2011 at 08:17 PM

    Please Read: http://www.jotform.com/help/63-How-can-I-receive-SSL-Submissions

    For More Info!

    _____________________________________________________

    Thank You For Using JotForm And If You Have 

    Other Questions Or Comments Please Tell Us!

    ----------------

    (Im Just A Forum Helper)

    - Y H

  • Profile Image
    umhlanga
    Answered on October 01, 2011 at 02:11 PM
  • Profile Image
    yasinco
    Answered on October 01, 2011 at 02:13 PM

    Thank You For Using JotForm And If You Have 

    Other Questions Or Comments Please Tell Us!

    _______________________________

    (Im Just A Forum Helper)

    - Y H

  • Profile Image
    mccyo
    Answered on October 10, 2011 at 01:04 PM

    I'm having a similar issue - The form looks perfect in preview but is not updating when using the url.

    I have distributed this form far and wide and made one small but important tweak.  I have been having this issue and have been doing the clone work around, but I don't want to clone this one, because it changes the url and this has been spread to the masses already.  Please help.  Here is the form in question:

    https://secure.jotform.com/form/12820210185

    the addition is the text box with the player's name right above the payment option.  Please help (quickly if possible)

  • Profile Image
    umhlanga
    Answered on October 10, 2011 at 01:17 PM

    Try using https://www.jotform.com/form/12820210185

    it resolved this for me instantly.

  • Profile Image
    mccyo
    Answered on October 10, 2011 at 01:36 PM

    I understand, but I already distributed this url: https://secure.jotform.com/form/12820210185 to a plethora of people and on a plethora or sources.  It is changing the url that I want to avoid.


  • Profile Image
    fxr
    Answered on October 10, 2011 at 04:10 PM

    hi mccyo, 

    Sorry for the obvious inconvience caused here; this is something that has been overlooked/missed post the DDoS issues a couple of weeks back. It looks like you have been stranded a little, not being in a position to quickly transition to https:/www.jotform.com/xxxx for secure forms.

    I have escalated the issue our developers. 

    We should hopefully have a fix within 18-24 hours. I hope that doesn't impact you too much. 

  • Profile Image
    eee
    Answered on October 11, 2011 at 04:35 AM

    Dear mccyo,

    This problem is also fixed with secure.jotform.com.

    Sync interval downgraded from 1 min to 10 seconds.

    Kindest Regards,

    Ertuğrul.