I use iweb and the bottom form is not viewable when using a microrsoft computor.

  • Profile Image
    cazadorvizslas
    Asked on October 01, 2011 at 06:01 PM

    It works fine on a Mac computer but not on a micrrosoft ccomputor. If you take the bottom of the part that is viewable you can pull down with to see the rest of the form. What is the fix to this issue?

  • Profile Image
    yasinco
    Answered on October 01, 2011 at 08:22 PM

    Hi, Cazadorizslas

    Please Embed The Form With Iframe And The Form Should Appear! This Is Normal When Your Form If Big!

    _____________________________________________________

    Thank You For Using JotForm And If You Have 

    Other Questions Or Comments Please Tell Us!

    ----------------

    (Im Just A Forum Helper)

    - Y H

  • Profile Image
    allanftd
    Answered on October 02, 2011 at 01:27 AM

    Hi cazadorvizslas,

    Thank you for sharing your concern with us. I have tried using Google Chrome, Mozilla Firefox, and IE8  on Windows XP and I did not have issues with viewing your form:

    Since your form is quite lengthy, please allow a few seconds to load completely. Try it again and let us know if it works this time or not. 

    Cheers,
    Allan 

  • Profile Image
    cazadorvizslas
    Answered on October 02, 2011 at 02:14 AM
    Hi Allen

    I was able to correct the issue by using an expanded text box that all the
    form would fit in ( it was very long ). And I went back and loaded the from
    the jotform site using iweb icon. It all works perfect now.

    Take care

  • Profile Image
    allanftd
    Answered on October 02, 2011 at 02:19 AM

    Thanks for the update, glad that you were able to sort it out on our own. Please let us know if we can be of further assistance.

    Cheers,

    Allan