Unresponsive script javascript error

  • Profile Image
    info@firmavercruijsse.be
    Asked on December 22, 2014 at 03:31 AM

    I've again troubles with my form.
    When I open the form to change it, the form will not open, and I see a screen who says that there is a problem with my script.

    This is the third time I have this problem. I made three times a new form... This is an emportant file for me, because we have an b&b...

    Who can help me to solve this problem? I thought that jotform was a good and stable programme.

    The last time a had this problem on this forum, they say to submit it to the programmers, without a result...

  • Profile Image
    Ben
    Answered on December 22, 2014 at 08:45 AM

    Hi Piet,

    I believe that the issue is the same as it is in the other thread found here: http://www.jotform.com/answers/451676 or do you get a new error?

    I had a chance to see this error at one time myself as well in Firefox, but if I clicked on the Continue (Doorgaan) it had resolved itself - this is not the case at this time.

    Since this is the same jotform and the seems to be the same issue, I am not able to raise this thread to developers, but will leave a note to our developers on the other thread with new info that I have seen now.

    So to summarize, I will post a comment here http://www.jotform.com/answers/451676 to our developers as I see that the bug is already escalated to important status and a developer assigned to it.

    For now, could you please tell us when did this start happening - did you notice if there was a certain setting activated, or if you have added some specific element to the jotform?

    Best Regards,
    Ben

  • Profile Image
    info@firmavercruijsse.be
    Answered on December 22, 2014 at 09:15 AM

    Hi,

    indeed, it's the same problem like in the other thread. http://www.jotform.com/answers/451676

    But, I made a 4 weeks ago a complete new form, with less mathematic instructions. Since then I had no problems more... Yess!

    Today I made I simple change in the form (in the e-mail 'report' I set the €-sign) and saved it. When I opened the form again, there was the script problem again. 

    I work in Firefox, but when I clicked on Continue, Firefox stucked for a few moments and then is everyting disappeared.

    It is a great problem for me, because the jotform link is integrated in my website and this is by an external firm, so it is not so easy  to make a new form... and it takes a lot of time.

     

    Piet

    Flanders

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on December 22, 2014 at 09:50 AM

    Hi,

    I was able to replicate the problem. I'm unable to open your form in your account and getting the script error in Mozilla Firefox. Upon further investigation, I'm guessing this is a problem with one of your widgets, it might be the Paypal or the widget that involves the calendar. If you can open your form in the form builder using a different browser, please do. I would recommend that you try removing the widgets one by one and see which one is the culprit.

    We'll wait for your response.

    Thank you.

  • Profile Image
    info@firmavercruijsse.be
    Answered on December 23, 2014 at 06:13 AM

    Charlie,

     

    great!

    First, with the revision historie, I setted my form back to an earlier form (in Mozilla); so I could open my form.  I closed the form and opened it again: problem with the script again!

    Again opening the form with the revision historie and than I deleded the calendar widget, closed the form and re-opened the form and... NO PROBLEM!

    So, the problem is the calendar.

    I pasted the calendar html-code again in the form and no problem, for the moment. But I'm sure it shall hapen again in the future, but now, I have the solution to repair it.

    But the question is, why is there a problem with the script and the calendar?

    Thanks everybody for your help!

    Merry christmas and I happy new year.

     

    Piet - Flanders

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on December 23, 2014 at 08:43 AM

    Hi,

    Glad its working fine in your end now. I've also cloned your form to see if I can replicate the problem, and it's also working in my end now. It seems there's just a bad code inside the HTML calendar. If you added a javascript on it, I believe it won't work and will only cause problem.

    If the problem rose again, just let us know and we will investigate further.

    Thank you and Happy Holidays! :)