Submit Button Shows Additional Buttons that I did Not Setup

  • Profile Image
    Haler
    Asked on December 22, 2014 at 11:46 AM

    The first time it happened it was about three days after that button was finalized. When I discovered the problem,I just deleted all three and reinstalled the correct button and its text, but it seems to be predisposed to return. I do not want that problem to occur after the form, or variations of it have been published on thirty different web sites. So, I want to know the cause and how to prevent that cause.

     

    Please see uploaded Screenshot

     

    http://www.jotform.com//?formID=43398844145161

  • Profile Image
    val
    Answered on December 22, 2014 at 01:27 PM

    Hi,

    If I understand you correctly, would you like to make that three buttons into one vertical line not horizontal line? if so, please add this CSS codes below to your form so that it will prevent changing your buttons back to normal position.

    #input_16, #input_reset_16, #input_print_16 {float:left; margin-left: 100px !important;}

    To add the CSS codes to your form, please check this guide on how to inject a custom CSS codes:

    http://www.jotform.com/help/117-How-to-Inject-Custom-CSS-Codes

    Here is the demo on how it looks the three buttons:

    http://form.jotformpro.com/form/43555621130951

    Hope this help.

    Thanks.

  • Profile Image
    Haler
    Answered on December 24, 2014 at 02:58 AM

    No I do not want to make two rogue Submit button, that came from nowhere, into anything.

    I want to know, where they came from, and what I must do to prevent such possibly damaging activity in the future.

    Please let me know what I need to do to prevent recurrence.

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on December 24, 2014 at 08:21 AM

    Hi,

    It shouldn't show up automatically because you need to turn "ON" the "Reset Button" and "Print Button" for the additional buttons to show up together with the "Submit".

     

    It might have been a hiccup on the form builder because our developers are updating the system, or you might have accidentally turn "ON" the settings while setting up the submit button. Also, please do click the "Save" button for the changes to be applied.

    I hope this helps. Let us know if you need more information on this.

    Thank you.