Form not displaying on site; getting error instead

  • Profile Image
    promas
    Asked on October 03, 2011 at 02:50 PM

    I embedded one of our forms into our Wordpress-based site using the "Wordpress" option. When viewing the live page, I got this error where the form should be:

    v8_build_source.js:49: Error loading file load( V8Config.CACHEPATH + form_id + '.js' ); ^

    Let me know if you need additional information, such as the form ID, etc.

    Thanks,
    Bob

     

  • Profile Image
    abajan
    Answered on October 03, 2011 at 03:11 PM

    Instead of using the short embed code provided by the Embed Form Wizard when its WordPress button is clicked, try embedding the iFrame version instead and follow two of the instructions given with the other code:

    1. On a WordPress "Add New Post" page, click on "HTML" tab above post textarea.
    2. Copy form code above:
    3. Paste [the iFrame code] into the HTML textarea.

    Please let us know if this helps and if there's anything else form related with which you need assistance.


    ~ Wayne

  • Profile Image
    craigbooth
    Answered on October 03, 2011 at 03:38 PM

    I have been using Jotform for ages and is a superb system. However tonight I am getting the same problem as above when embedding new forms into Joomla. Is there a system problem?

  • Profile Image
    Oranjerun
    Answered on October 03, 2011 at 03:43 PM

    Paste the iFrame code into the HTML textarea is a solution!!!

    I tried it, and it works.

     

    greetings
    Rein

  • Profile Image
    AllSaints_ATL
    Answered on October 03, 2011 at 03:53 PM

    That worked. Thanks!

  • Profile Image
    abajan
    Answered on October 03, 2011 at 05:11 PM

    You're welcome, AllSaints_ATL.

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on October 04, 2011 at 05:07 AM

    We are sorry about this V8 problem. It was fixed yesterday. Thank you for your patience.