My form displays jumbled in Google Chrome but ok in IE 8-- how to fix?

  • Profile Image
    auset
    Asked on August 08, 2010 at 03:01 AM

    So far, I really love jotform!! So easy and has everything I need. 

    This is my first form and I mostly use google chrome as my browser. I have not yet integrated this form into my wix website. 

    When I copy the form url into google chrome, it appears like this and when I refresh the jumbled page it then shows correctly. Or when I put the url in google chrome new tab it is jumbled, when I leave the jumbled window open and open a second chrome tab, it appears fine- it seems as if chrome needs to refresh the page or already have a jot form window open in order to display properly. When I use IE 8, it appears ok the very fist time. Does jot form work with Google Chrome?

    My form url is http://www.jotform.com/auset/2165613951

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on August 09, 2010 at 05:13 AM

    I cannot see the screenshot you have posted. I have also tested the form URL on Google Chrome and it worked fine.

  • Profile Image
    auset
    Answered on August 10, 2010 at 04:11 AM

    Thanks for the prompt reply!

    Here is another link to the image.

    http://picasaweb.google.com/lh/photo/aVSX2KZrkZHP2TfinDM4jw?feat=directlink

    I will try again to insert the image in this post. 

    It does seem to be working fine now. However, the jumbled error will have to be fixed, Chrome is my main browser and lots of others use it too. Idont think anyone would order from me if my form does not display correctly.

    Can you please tell me if Jotform has been checked for compatability with Chrome? If it is not, are their plans to make jot form compatible with Chrome? I hope so, u guys are the best form builder out here that I have found so far.

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on August 10, 2010 at 08:00 AM

    Yes, JotForm is fully tested on Chrome. I use it a lot. I am not sure how you get that error because I can't get it on my chrome. It looks like a CSS problem.