Youtube Widget breaks jotform submit button getting stuck on please wait

  • Profile Image
    BuffaloCoExt
    Asked on January 07, 2015 at 11:04 AM

    I can't get my form to process a submission.  At the end of the form when you click on Submit all it says is Please Wait and doesn't do anything more.  Please help.  This happens in the preview mode, embedding it, and copying the link into another website.

  • Profile Image
    BuffaloCoExt
    Answered on January 07, 2015 at 11:45 AM

    I changed my You Tube to a text field and inserted an iframe embed and now it works.  Thanks.

  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on January 07, 2015 at 01:28 PM

    Sorry to see that the YouTube Widget was giving you this problem with using your jotform.

    We had a report about this which was fixed not too long ago and I think you may have been experiencing the same issue. However, it seems to have returned as we've gotten a few new reports about it today. We appreciate your report about it as well.

    I tested this again on my end just to double check it and I can see it is indeed a problem again so I've send a bug report about it. We'll get it fixed as soon as possible and update you once its been fixed.

  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on January 07, 2015 at 01:30 PM

    Additionally, for now the temporary solution until we fix it is as you have found out already involving embedding it in an iframe using the text field until then.

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on January 08, 2015 at 04:03 AM

    This problem has been fixed. Thank you for your patience.