The upload file field does not allow a .jpg file to be uploaded even though it says .jpg files are allowed?

  • Profile Image
    morrell1199
    Asked on October 07, 2011 at 11:20 AM

    On all my forms in my website the file upload function won't let any files be uploaded.

    What is wrong with them? They did once allow an upload but since then they haven't worked. All file types are set to be allowed and I havent changed anything.

    The forms are here:

    http://www.unilocal.co.uk/sellbooks.htm

    http://www.unilocal.co.uk/addevent.htm

    http://www.unilocal.co.uk/postajob.htm

    http://www.unilocal.co.uk/addbusiness.htm

     

  • Profile Image
    mliz
    Answered on October 07, 2011 at 11:29 AM

    I tested it on IE8  and Chrome, the upload file worked fine. Can you please post the browser version you are using when the issue happened?

    Thanks.

    -Mliz-

  • Profile Image
    morrell1199
    Answered on October 07, 2011 at 11:32 AM

    Hi yeah I just got your image. It's Firefox 7.0.1. I had an email from a user who said it didnt work on chrome for them a couple of days ago and it still doesn't work in my browser...

  • Profile Image
    morrell1199
    Answered on October 07, 2011 at 11:34 AM

    Also when I try it on Firefox the field goes red and says 'You can only upload following files:' but doesn't tell the user which file types they can upload.

  • Profile Image
    mliz
    Answered on October 07, 2011 at 11:41 AM

    Thank you for the information.

    I already opened a ticket so that our developers can do a further check.  As soon as we have updates we will let you know by posting it here.

  • Profile Image
    morrell1199
    Answered on October 07, 2011 at 11:42 AM

    Thanks for the quick reply.

  • Profile Image
    emrew86
    Answered on October 08, 2011 at 03:50 AM

    Hi morrell1199, your form (http://www.jotform.com/12690534501) works fine but on your web site your form does not work well because of using full source code. As you see on the screen, javascript's version numbers are different. I advise you to use "embed" or "iFrame" code.