Server not found error message on direct form URL.

  • Profile Image
    twoshots
    Asked on January 19, 2015 at 01:12 AM
    I am having the SAME issue - with a wedding form - and I'm sending the direct link to the jotform - would be interested in the answer to this.
  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on January 19, 2015 at 05:21 AM

    Hi,

    Your form seems to be working normally just fine as of checking. I don't see any issues. Check the following screen.

    Do you still encounter this problem? Can you please try to clear your browser's cache and see if it helps? I have also performed a clear cache with your forms here as well. Please let us know if you continue to see this error on your side.

    Thanks and apologies for the inconveniences caused.

    P.S. By the way, if you're interested, you might want to check these free wedding themes. :) 

    https://www.jotform.com/theme-store/theme/lovely-wedding

    https://www.jotform.com/theme-store/theme/bridal-fashion 

  • Profile Image
    twoshots
    Answered on January 19, 2015 at 11:45 AM

    I get an error that says INVALID CONFIGURATION

     

    AND THE WHOLE THING IS LOST - I have a bride who is annoyed because she spent time answerinfg the whole thing and then lost it when the submission didn't go through.

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on January 19, 2015 at 12:51 PM

    Hi,

    Upon checking your wedding form, I'm unable to replicate the problem that your customer had.

    I would recommend that you enable your form's auto fill feature so that your user's can continue filling out the form without losing the original data input earlier. You can check the screenshot below or this guide that we have: http://www.jotform.com/help/227-How-to-Enable-Auto-Fill-Feature

     

    Regarding the error, if it is possible, can you ask the customer what device and browser she is using? We can further investigate by then. We'll wait for your response.

    Thank you.