Spacing Issues

  • Profile Image
    lshad24
    Asked on October 14, 2011 at 02:54 PM

    I injected some CSS to create some space between two heading elements.  It seems to work fine; however, when I preview my form the spacing isn't correct.  Is my CSS correct to accomplish this?

  • Profile Image
    yasinco
    Answered on October 14, 2011 at 02:58 PM
  • Profile Image
    lshad24
    Answered on October 14, 2011 at 03:02 PM

    The spacing is okay for the third header (ONe more heading).  How can I make 15px more space above the 'Another Heading' ?

  • Profile Image
    yasinco
    Answered on October 14, 2011 at 03:03 PM

    What is the CSS you entered?

    ~Yasin

  • Profile Image
    lshad24
    Answered on October 14, 2011 at 03:05 PM

    .form-header-group {margin-top: 25px;
    }

  • Profile Image
    yasinco
    Answered on October 14, 2011 at 03:07 PM

    Im not so sure but maybe you should just try adding another copy of that code but change it to 40px

    ~Yasin

  • Profile Image
    lshad24
    Answered on October 14, 2011 at 03:10 PM

    It actually does make a differnece; however, just like before, when I click preview the spacing I added is not seen.

  • Profile Image
    yasinco
    Answered on October 14, 2011 at 03:20 PM

    Ok and a JotForm Support Rep will help you soon.

    ~Yasin

  • Profile Image
    fxr
    Answered on October 14, 2011 at 03:24 PM

    You have an awful lot of custom css on that form. Its making hard to work out options for these positioning issues of yours. Are you sure its all absolutely necessary? 

    though, you could try:

     

    #cid_27 {padding-top:75px;}

  • Profile Image
    lshad24
    Answered on October 14, 2011 at 03:24 PM

    SOLVED:  I'm not sure how it worked, but here is the CSS I injected to get the results I desired.

    .form-header-group {margin-top: 30px;
    }
    #id_31 {padding-bottom:30px;}

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on October 14, 2011 at 03:27 PM

    I was about to add my idea, but glad to hear you were able to sort it out. It was just a conflict on shrinking of your full name field, since you have added another field on the same line that solves the issue.

    If you have more questions just feel free to ask.

    ~idarktech