Delete function is running slow

  • Profile Image
    ICFforms
    Asked on February 10, 2015 at 01:25 PM

    Hello,

    I just wanted to inform you that when we go to delete a submission in any of our forms, it is not automatically updating.  It will show the working bar in the bottom right corner of the screen and keep rolling for several minutes.  When we refresh the browser, it does show that it has been deleted but isn't updating in the submissions field unless we refresh the browser.

     

    I have instructed the staff to clear their browsing data, cookies and cache and I also cleaned our forms cache as well, but it still running a bit slow.

     

    Thank you,

    Emily - ICF

  • Profile Image
    Ben
    Answered on February 10, 2015 at 02:11 PM

    Thank you for reporting this Emily.

    I believe that this might be caused by ClaudFlare system actually, but will raise this to our developers to make sure that if there is a problem, on our side, it is resolved.

    They state that it is resolved, but some systems might still be experiencing the issue, but the issue might actually be removed for now as well.

    You can see their status here: https://www.cloudflarestatus.com/

  • Profile Image
    ICFforms
    Answered on February 10, 2015 at 02:54 PM

    Thank you!

  • Profile Image
    Ben
    Answered on February 10, 2015 at 03:44 PM

    You are welcome Emily and thank you for reporting it to us.

  • Profile Image
    alp_deniz
    Answered on February 12, 2015 at 02:41 PM

    Hello,

    The issue seems no more. Do you still experience thist problem?

    Kind regards,

    Alp