Thank you message is not showing when my form is submitted

  • Profile Image
    maidprointranet
    Asked on February 10, 2015 at 04:53 PM

    I have created a Thank You page at the end of a survey I have made, but it will not load no matter how many times I add it and remove it.  When a user submits a survey, the submission is received, but the user is just taken to a blank page.  How do I fix it. http://www.jotform.com//?formID=50366546858972

  • Profile Image
    raul
    Answered on February 10, 2015 at 06:19 PM

    Upon checking your form, I see that there are multiple conditions in your form that are showing "This field has been deleted" and this may be causing this behavior in your form.

    If you no longer need those conditions you can delete them and this should fix the issue.
    Or you can use the revision history to revert changes back and retrieve the missing conditions.

    Let us know if this helps.
    Thank you.

  • Profile Image
    maidprointranet
    Answered on February 12, 2015 at 11:20 AM

    Deleting the conditions fixed it!  I didn't even know they were there!!  Thanks so much!

     

    Small suggestion, if someone delete's a section of a form, can you write the code such that conditions solely dependent on that object pop up and ask if they should get deleted too?

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on February 12, 2015 at 01:51 PM

    In behalf of my colleague, you're welcome. I'm glad that everything is fixed in your end now.

    Thank you for your inputs, we appreciate it and we'll take note on this. If you need any assistance again please do not hesitate to contact us again anytime.

    Kind regards