Calculation fields showing as Zero in Form preview and Notification

  • Profile Image
    mgcaledonian13
    Asked on February 13, 2015 at 08:21 PM

    I have a running total of the Items selected and the value of those items.

    The total shows up on the form OK but the preview shows Zeros and so does the Notification.

    Any idea why this is happening.  

    See images below and also 

  • Profile Image
    Sean
    Answered on February 14, 2015 at 12:56 AM

    I am currently checking your form for the error. I will post an update on this thread once I have found a resolution. I will be in touch.


    Thank you

  • Profile Image
    mgcaledonian13
    Answered on February 14, 2015 at 03:22 AM

    Thanks for the reply, look forward to the solution.

    Willy Scott 

  • Profile Image
    Sean
    Answered on February 14, 2015 at 07:44 AM

    Hello Willy,

    I ran numerous test to see why this is happening with your form. I recreated notifications configurations as well as removing and recreating your Form Calculation Total fields and it appears that the issue is still persist. I will have your issue escalated so that our development team can offer further assistance in getting this issue resolved. As it relates to a TAT for a response, I can not provide that at this time but do note that once an update is available for your issue you will be notified via this thread. We will be in touch.

  • Profile Image
    mgcaledonian13
    Answered on February 14, 2015 at 07:56 AM

    Sean

    Thanks for the reply, I will await your further reply with the solution

    Have I caught you guys out I wonder? Probably not, it has not happened up to now that is for sure!!

    Your response is fantastic, second to none !!

    Willy Scott

     

  • Profile Image
    Sean
    Answered on February 14, 2015 at 09:17 AM

    Our team is always around to help out. I am glad that you are pleased with our services. 

    Thank you for your kind words :)

  • Profile Image
    mgcaledonian13
    Answered on February 18, 2015 at 05:42 PM

    Sean

    Has there been any headway in finding a solution to my problem on this thread?

    Not like you guys to not come up with an answer !!

    What is a TAT that is referred to in your response of the Feb 14, 2015 at 07.44 am above? Just curious!!

    Willy Scott

  • Profile Image
    Sean
    Answered on February 18, 2015 at 06:10 PM

    Hello Willy,

    I must apologize for the long wait with our resolution. Your issue is currently assigned to one of our developers who, I can assure you, is working on finding the solution for your inquiry. I do understand that you would really like to get this issue resolved but I can not provide a TAT for a resolution. Your issue was placed at an Important status so urgency is noted. I humbly ask for a bit more time while we work on this for you. Your patience is really appreciated.


    Thank you.

  • Profile Image
    mgcaledonian13
    Answered on February 18, 2015 at 06:28 PM

    Sean

    I was giving you a wee nudge, just in someone had forgotten, unlikely I would think though.

    I will wait patiently, it is not a matter of life and death.

    I am ahead of the schedule at present. :)

    No reply needed

    Willy Scott

     

  • Profile Image
    mgcaledonian13
    Answered on February 23, 2015 at 07:30 PM

    Thanks for your help. Now seems to be OK.

    Willy