Form conditions not functioning properly

  • Profile Image
    walkingtreetravel
    Asked on March 01, 2015 at 02:00 PM

    http://form.jotformpro.com/form/32925642340956

     

    The above form has a ton of saved conditions. For example, on the first page, the field for program name is only supposed to appear when you click on custom program in the first question. 

     

    Somehow, this stopped working today, along with other conditions. 

     

    Can you help me with this asap, as this is our main application and people are tryign to use it asap?

     

    Thanks!

     

    Paul 

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on March 01, 2015 at 04:45 PM

    We have taking care of this, there was a temporary glitch, if you still see the problem, you just need to clear your forms cache: http://www.jotform.com/help/229-How-to-Clear-your-Form-Cache

    If you need anything else, please open a new thread, we will be glad to assist you.

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on March 01, 2015 at 04:56 PM

    Our developers notified us that this has been now resolved, please do let us know if everything is fine in your end. You may clear your form's cache if you see conditions do not work yet: http://www.jotform.com/help/229-How-to-Clear-your-Form-Cache

     

  • Profile Image
    walkingtreetravel
    Answered on March 02, 2015 at 11:34 AM

    Thanks! I will clear my cache now as well- 

  • Profile Image
    Ben
    Answered on March 02, 2015 at 12:37 PM

    Great. Do let us know if by some chance there are still any issues with the conditions.