Not receiving submission emails from my prder form.

  • Profile Image
    virginiecrea
    Asked on March 01, 2015 at 05:16 PM

    Hello,

    My form doesn't work today :

    <div class="col_content">
    <span style="text-align: left; background-color: #f5d7ef; font-family: 'Trebuchet MS'; color: #580c5c; font-size: 14px;">

    <script type="text/javascript" src="http://form.jotform.com/jsform/2603615068"></script>

     

    Here is my website : www.virginie-crea.com, the form is : formulaire de commande

    thanks for yr kind reply and help

    ghislaine

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on March 01, 2015 at 10:44 PM

    Hello,

    I did check your embedded form and it seems to be working as expected. I was able to submit your form successfully. Please check the screenshot below:

     

    I would suggest you to please explain the problem you are having with your form a bit more in detail and we will surely help you. You may also like to share a screenshot of the problem as well. The following guide should help you upload image in your forum post:  http://www.jotform.com/answers/277033 

    We will wait for your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    virginiecrea
    Answered on March 02, 2015 at 02:44 AM

    Thanks for yr help, yes the form works, but I don't receive the notification to my mail address. I have not received yr test but I can find it on my jotform account.
    Your site is approved (in my mail options)

    I have tried to put another address but doesn't work.

  • Profile Image
    virginiecrea
    Answered on March 02, 2015 at 03:25 AM

    Here you will see that I well received yr e-mail but not the form test

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on March 02, 2015 at 07:45 AM

    Hello virginiecrea,

    I'm sorry for the trouble caused to you.

    I did check your form's notification email alert and found that you have not yet selected "Sender Name". Please check the screenshot below:

     

    Please be noted that if you do not provide sender name, the incoming server will most likely treat it as spam or simply ignore it. That could be the reason why you are not receiving the submission emails from your form.

    I would suggest you to select "Sender name" and see if that solves your problem. 

    Do get back to us if the issue persists.

    Thank you!