Form shows blank after page loads

  • Profile Image
    ethicalfashionforum
    Asked on March 10, 2015 at 10:06 AM

    My form is complete and ready to go - everything looks great from the back end (editor). However when I try to access the live version of my form all I get is a blank page. 

  • Profile Image
    Sean
    Answered on March 10, 2015 at 12:29 PM

    It appears that your form is hidden. By injecting the CSS code below your form should be showing just fine.

    form.jotform-form {
    display: block !important;


    This guide might be useful:
    http://www.jotform.com/help/117-How-to-Inject-Custom-CSS-Codes 

    Do let us know the outcome.

    Cheers!

  • Profile Image
    ethicalfashionforum
    Answered on March 10, 2015 at 12:47 PM

    Thank you - this resolves this issue.

    Are you able to explain why I needed to inject CSS for this one form when I have never had to do this with any of the other forms I have created?

    Many thanks.

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on March 10, 2015 at 02:27 PM

    Hi,

    Unfortunately, I'm not sure what is causing the problem, I was thinking a code conflict but after I've removed almost all of them, the problem still persist. 

    I've also disabled and deleted all the conditions and still the problem still persist. Here's the cloned edited form: http://form.jotformpro.com/form/50686090237962

    I'll escalate this to our developers so that they can investigate this further and prevent future occurrences. We will hear directly from the developers what might be causing this.

    Kind regards