after adding file button upload my form is not displaying on Firefox..

  • Profile Image
    cbalkaya
    Asked on October 29, 2011 at 02:25 AM

    First of all, thank a lot for this very usefull tool. Yesterday, after I created my form, I tested it many times and there was no any problem. I also decided add an upload button. But I then erased it and started my displaying problems on Firefox (v. 7.0.1). I couldn't display my form on my web page. Then, I again added an upload button and displayed it again and it worked. In fact, I needn't any uploaded file in my site. Now, with or without a upload button on my form I can't display my form on Firefox. But, Chrome display it very well. Please help.. Thanks again..

    My source:

     

    <font color="28467D" face="Tahoma">
    <b>Web Mesaj</b>

    <script type="text/javascript" src="//form.jotform.com/jsform/13003621219"></script>

  • Profile Image
    allanftd
    Answered on October 29, 2011 at 02:36 AM

    Hi cbalkaya,

    May we ask for the URL of the webpage where your form is currently embedded? We'd like to test it from our end and also to check if there is something wrong with how it was embedded.

    We'll await your response so that we can further assist you.

    Thank you for using JotForm!

    Allan
    JOTFORM SUPPORT

     

  • Profile Image
    cbalkaya
    Answered on October 29, 2011 at 03:06 AM

    Thank you for your quickly reply. My URL: http://sablon.sdu.edu.tr/sempozyum/jeofizik/index.php?mid=12

  • Profile Image
    allanftd
    Answered on October 29, 2011 at 03:36 AM

    Thanks, could you please try to use the Iframe embed code instead of the default code? 

    Please try it and let us know if it works this time or not.

    Thank you for using JotForm!

    Allan
    JOTFORM SUPPORT

     

  • Profile Image
    cbalkaya
    Answered on October 29, 2011 at 03:47 AM

    Dear Allan, thank you very much, this time it works very well and there is no any problem. Thank you again JOTFORM team..

  • Profile Image
    allanftd
    Answered on October 29, 2011 at 04:01 AM

    You're welcome, cbalkaya.Glad to know your form now works perfectly on all browsers. Thank you also for the opportunity to help you today!

    Let us know if you have any other questions or concerns.

    Allan
    JOTFORM SUPPORT