Google drive stops working today

  • Profile Image
    rmulder2007
    Asked on March 18, 2015 at 08:36 PM
    Mine also were working, now are not.  Please Fix!!!
  • Profile Image
    jonathan
    Answered on March 19, 2015 at 12:17 AM

    Please provide us with more details about the issue also.

    Which specifics had stop working?

    Have you tried doing the Google Drive re-integration process also just in case it was just due to browser's cache issue.

    You can try this link http://apps.jotform.com/app/google_drive_integration also to re-integrate.

    Let us know if still not working as intended even after doing the suggestion already.

     

    Thanks.

     

  • Profile Image
    matloftus
    Answered on March 19, 2015 at 12:46 AM

    After removing and recreating the integration, then performing some other edit on the form to enable the 'Save' button, then clicking 'Save', we see submissions propagating to Drive. I am not sure that this is a resolution as some posters mention that the integration works correctly initially then fails, but this information may be useful in diagnosis.

     

    I'd be interested to hear if other Jotform users having this problem have any luck with this method.

     

    Cross-posting to:

     

    http://www.jotform.com/answers/525025-Google-Drive-integration-location-folder-of-submission-are-in-the-drive-root-folder?entrymessage=10732640770

     

    http://www.jotform.com/answers/536102-Google-drive-stops-working-today

     

    http://www.jotform.com/answers/536101-Google-Drive-stops-working

     

    http://www.jotform.com/answers/535974-Google-Drive-integration-stops-working-after-a-while

     

    http://www.jotform.com/answers/535811-Google-Drive-Integration-stopped-working

  • Profile Image
    Jan
    Answered on March 19, 2015 at 08:45 AM

    Thank you for sharing that information @matloftus. We are currently waiting for the reply of the original thread starter to see if by re-integrating Google Drive fixes the issue.

    Thank you.

  • Profile Image
    alp_deniz
    Answered on March 24, 2015 at 01:05 PM

    Hello,

    As I pointed out in other threads, the issue seems to be resolved after the most recent fix. Please get back to us if it is not the case for you so that we can follow up on it.

    All the best,

    Alp