What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Form not population ref number

    Asked by ipbr21054 on April 07, 2015 at 05:38 AM

    Hi,

    Working correctly Form 40122641705342

    http://www.theremotedoctor.co.uk/goldwing_fobs.html

    Please select 3 Button complete fob then select then select order.

    A new page opens & the jot form is shown with the self populated ref part number Honda032 inserted.

     

    Not working Form 50907214204344

    http://www.theremotedoctor.co.uk/facgoldwing.html

    Please select Remote fob 3 button + instructions.

    A new page opens but the part number is not inserted ?

     

    AS A TEST I SWAPPED FORM REF NUMBERS OVER

    If i use the form 40122641705342 on this page http://www.theremotedoctor.co.uk/facgoldwing.html all is good.

    I created a clone so dont see why it wont work on my new page

     

    Please can you check and advise what i did wrong.

    population url pre-populating
  • Profile Image

    Answered by Ben on April 07, 2015 at 09:52 AM

    I would just like to check with you if the issue is still present for you?

    Looking at the both pages, they seem to work properly:

    http://www.theremotedoctor.co.uk/facgoldwing.html

    http://www.theremotedoctor.co.uk/goldwing_fobs.html

    While the photos are not the same, I presume that this is what you wanted to achieve?

  • Profile Image

    Answered by ipbr21054 on April 07, 2015 at 09:57 AM

    This is the form with the issue  http://www.theremotedoctor.co.uk/facgoldwing.html

     

    Select Remote fob 3 button on the right.

    When the picture is loaded then click order.

     

    You will see that the part number box is empty and should have Honda032

  • Profile Image

    Answered by ipbr21054 on April 07, 2015 at 10:49 AM

    I have 2 forms with you

    40122641705342 this form self populates with the part number.

    50907214204344 this form DOES NOT self populate.

    Swap the working form 40122641705342 into this page http://www.theremotedoctor.co.uk/karbmw.html

    You will then see that it works.

    If you then revert back to the original form it does not work

  • Profile Image

    Answered by Ben on April 07, 2015 at 11:07 AM

    Yes, I apologize, I was under the impression that your issue was with the image not being shown with the button that opens the form for some reason.

    Now the issue here is that you are using wrong link:

    http://form.jotformeu.com/form/50907214204344?referenceNumber=Honda032

    It should be:

    http://form.jotformeu.com/form/50907214204344?partNumber=Honda032

    Even though it is a clone of the original form, if you change a field its new name/tag must be used instead, in this case it is partNumber.

    Once you change the link it should work properly. Do let us know however if it does not.

  • Profile Image

    Answered by ipbr21054 on April 07, 2015 at 11:09 AM

    So are you saying DO NOT use the clone fore but to use THE ORIGINAL form ?

     

  • Profile Image

    Answered by ipbr21054 on April 07, 2015 at 11:11 AM

    That cant be correct ?

    Form 40122641705342 has a field called REFERENCE NUMBER

     

    Form 50907214204344 has a field called PART NUMBER

     

    I need to use the form with PART NUMBER

  • Profile Image

    Answered by ipbr21054 on April 07, 2015 at 11:32 AM

    My mistake.

    I have read the reply again and you are correct.

     

    Thanks

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Jan on April 07, 2015 at 12:04 PM

    I hope your issue is now fixed. If it is, then that's great. If not, please let us know so we can further assist you.

    Thank you.