Jotform not working?

  • Profile Image
    crockpot
    Asked on November 07, 2011 at 11:58 AM

    Jotform appears not to be working again - "experiencing high volumes of traffic"

     

    Please let us know urgently when it will be up and running again!

  • Profile Image
    crockpot
    Answered on November 07, 2011 at 12:07 PM

    this is the full text we get after hitting submit:

     

    Temporarily Unavailable
    We are currently experiencing abnormally high traffic volume and working to restore all services as quickly as possible. Thank you for your patience.
  • Profile Image
    fxr
    Answered on November 07, 2011 at 12:26 PM

    JotForm is working fine here. 

    Can I ask the URL of the form(s) you are seeing this message for?

    (let us know if you want us to make the thread private first)

    Thanks.

  • Profile Image
    crockpot
    Answered on November 07, 2011 at 02:21 PM

    Judging by the forum, many users experienced the same issue today, so I'm a bit concerned that Jotform was not aware that anything was wrong. It all seems to be working again now.

  • Profile Image
    fxr
    Answered on November 07, 2011 at 02:51 PM

    Yes. We had an issue affecting secure.jotform.com. Once identifed, it was quickly resolved. Sorry about any loss of service experienced.

    Your post was one of the first to report the issue, I hadnt quite worked out, at that stage, that it was a problem broadly affecting secure.jotform.com. 

    This is why its so important to always include the URL in any requests asking for support, it helps us quickly identify any significant issues, so we can fix them much more efficiently.

  • Profile Image
    Cpointcc
    Answered on November 11, 2011 at 11:09 AM

    https://www.facebook.com/cpointcc?sk=app_106878476015645&app_data=page-4

    This is really dragging and the form only opens occasionally.  Is this still a problem?  I have lost my faith in this product at this point....It was working on a couple of days and mostly not.

     

    Connecting Point

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on November 11, 2011 at 11:16 AM

    We have identified the issue happened on November 7th and fixed it. It was caused by a configuration change we made on PHP as a part of the changes we recently made to increase the speed of JotForm. It took us a long time to find out the reason since it was happening intermittently and when we checked things everything looked fine. 

    Connecting Point: I don't think the problem you are experiencing has anything to do with this thread. Please post it as a separate thread so that we can help you properly. Our support ticket system is integrated with this forum so each problem needs to be on its own thread. Thanks. 

  • Profile Image
    clarinetrachel
    Answered on November 11, 2011 at 07:40 PM

    http://www.jotform.com/?formID=13144918221

     

    I'm having the same problem - high traffic error.

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on November 11, 2011 at 07:51 PM

    Clarinetrachel, currently I am not able to reproduce this issue from my side. However, we will keep monitoring the servers.

    Could you please try to clear cache and cookies, and then re-check the site?

    Also you may try to use a http://jotform.net instead of .com version to see if that makes any difference for you.

    Thank you for cooperation.