What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    "Please wait" shown after clicking on submit button

    Asked by groca on May 09, 2015 at 01:03 PM

    Hello,

     

    I built this form (see link below) and when I click the submit button, it says, "Please wait" and nothing else happens.

    https://secure.jotformpro.com/form/51136812779966

     

    It's an event registration form where I want people to have the option to pay by credit card or select another payment option "Pay by check." I think the error occurs when they select "Pay by check" after having selected one of the registration packages, e.g. 1 Child $95. 

    I haven't made the credit card option a required field. I figured they could select one of the registration packages, be shown the total, and then scroll down and click "Pay by check" (which then reveals a hidden text) and click Submit.

    Thanks in advance for your help.

    Ninos

     

     

    Page URL:
    https://secure.jotformpro.com/form/51136812779966

    please wait after event registration event registration form registration form required field
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Aury on May 09, 2015 at 05:30 PM

    I am sorry to hear you are having trouble with the form, as you states, when the "Pay by Check" option is selected, it only says "Please wait" and nothing else happens.

    I have gone ahead cloned your form, filled out in the blanks, checked on Pay by Check and I got the following result:

    I have also noticed that in your form, you have included a Form Separator Widget, (below figure), to my understanding, this probably would be causing this issue.

    Please go ahead and remove this Form Separator, and re-load it.

    I hope this helps. If any other question pleas feel free to contact us.