Form looks different when I print it and on my website

  • Profile Image
    truenorthhotels
    Asked on May 12, 2015 at 10:44 AM

    Forms look great in edit mode and preview mode...but are all jumbled up when I print them and when they are viewed on my website???????

  • Profile Image
    Carina
    Answered on May 12, 2015 at 12:22 PM

    Is it the form 51126187608153? Please let us know the website url so we can compare the form with the embed version.

    I tried to print the form but it seems quite similar to the original version:

    Which browser are you using?
    We'll wait for more details to proceed. 

  • Profile Image
    truenorthhotels
    Answered on May 12, 2015 at 02:57 PM

    Yes that is the correct form. The picture I sent is of the form that is not correct. The way it should look is on the jot form site. Look great in edit mode. totally jumbled on my website...as you can see in the picture. Using firefox.

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on May 12, 2015 at 04:10 PM

    Are you using iframe method to embed the form? If not, please try embedding your JotForm using iframe method. You can get the iframe code for your JotForm by following the guide below :

    http://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code 

    Let us know how it goes after embedding using iframe code. Please get back to us with the webpage URL where the form is embedded so that we can take a look at the webpage and provide you with necessary assistance.

  • Profile Image
    truenorthhotels
    Answered on May 12, 2015 at 05:01 PM

    This is what I am using...it has been working fine until today. I cannot use iframe. Today I made some changes to the form I sent you...before the changes it was fine...after the changes is when the issue started.

     

  • Profile Image
    Ben
    Answered on May 12, 2015 at 05:39 PM

    We can assist you in setting it all up just right, but what I would like to ask you is to take a screenshost of the form and mark the issues - and how it should be if there was no issue.

    This will allow us to see what field or fields are not in the right location and why that is.

    Based on that we will do our best to create some way for you to have them all set up just right :)