Facebook login integrated form doesn't work.

  • Profile Image
    sajja
    Asked on November 17, 2011 at 10:39 PM

    Hi,

    I just got this problem 2-3 days ago before that it works fine without any problem.

    Right now even already login and allow application, submit button dissapeared and it still show "Please login with facebook first."

     

    PLease help

    SAJJA

  • Profile Image
    fxr
    Answered on November 18, 2011 at 04:25 AM

    There seems to have been a reply on this thread that I cant see.

    Sajja, did you post something else? Please repost if you did.

    --

    I have recreated your issue here, does the Facebook integration work then once you have refreshed the form?

    I will assign this issue to our developers anyway as something seems to have gone amiss.

  • Profile Image
    sajja
    Answered on November 18, 2011 at 05:22 AM

    Yep try to search but not found this issue.

    It doesn't work even refresh the form, just curios that it works just fine 2-3 days ago. I've trying to build and intregreted a new form but result is still the same.

  • Profile Image
    rhottobre4
    Answered on November 18, 2011 at 05:25 AM

    I have the same problem. Is there a solution?

  • Profile Image
    fxr
    Answered on November 18, 2011 at 09:19 AM

    The developers are aware of this problem and dealing with it with urgency.

    Sorry about any disruption.

  • Profile Image
    emrew86
    Answered on November 18, 2011 at 09:23 AM

    We are sorry for this. Facebook has changed FB integration system... Bug has been fixed...

  • Profile Image
    sajja
    Answered on November 18, 2011 at 11:50 AM

    Thank you, it works!

  • Profile Image
    fxr
    Answered on November 18, 2011 at 12:23 PM

    Good work, thanks emrew86. 

  • Profile Image
    carthageabc
    Answered on September 20, 2012 at 06:12 PM

    I am having the same problem.

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on September 20, 2012 at 07:00 PM

    @carthageabc,

    As far as I know, the problem is already fixed.

    Can you please provide us with the URL of affected form?

  • Profile Image
    carthageabc
    Answered on September 20, 2012 at 07:21 PM
    Hello,
    There you go: http://form.jotform.com/form/92570903695
  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on September 20, 2012 at 07:51 PM

    @carthageabc,

    Please add the following to your Facebook App.

    App Domains: jotform.com

    Website with Facebook Login: http://jotform.com

    Then, clear your browser temporary files, and re-check your form.

    If that does not help, please let us know.

  • Profile Image
    carthageabc
    Answered on September 20, 2012 at 07:56 PM
    Well, I did a duplicate of the same form right after I emailed you and
    everything worked fine with it.
    Thank you anyway.
  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on September 20, 2012 at 08:00 PM

    I am happy to hear that. I would like to add that integration depends on the domain name, since your new form is using jotformpro.com domain, that domain should be added through Facebook App configuration.