HTML Editor not working on Thank you page.

  • Profile Image
    michellecgeary
    Asked on May 26, 2015 at 02:47 PM

    Hi,

    I need to put coding in my thank you page, but when I click on the html icon it doesn't show what I already have on the page. It's all blank.

    How can we make this work?

    Thanks!

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on May 26, 2015 at 03:13 PM

    As I clone your JotForm to my account, I see that the HTML editor for Thank you message is working fine at my end. 

    This may be an issue with the form/browser caches. Could you try clearing the form and browser caches by following the guides below to see if that helps?

    http://www.jotform.com/help/229-how-to-clear-your-form-cache

    http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser%27s-Cache

    Please get back to us if the issue still persists. We will be happy to look into this issue further.

    Thank you!!

  • Profile Image
    mlghaworth
    Answered on May 27, 2015 at 10:58 AM

    Hi,

    I cleared my Jotform cache and my browser cache and the HTML editor is still coming up blank. I even tried it on my husband computer and had my sister try it on hers at her own place and they came up with a blank HTML editor as well. Then I cloned it to a different Jotform account and had the same issue.

    Any other suggestions?

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on May 27, 2015 at 12:33 PM

    Hi mlghaworth,

     

    Thanks for taking the steps suggested by my colleague, Kiran. I did a test of this using 3 browsers - Chrome, Firefox and IE. Of these 3, I was able to replicate the issue in IE 11 as shown below.

     

    However, I saw in your post above that you were using Chrome. It''s weird because I replicated the issue not in Chrome but in IE. What Chrome version are you using? I used Chrome 43.0. I would recommend you use a different browser such as Firefox. I may escalate this upon confirmation that it is a browser issue.

     

    Do get back to us if using other browser works for you.

     

    Regards.

  • Profile Image
    michellecgeary
    Answered on May 27, 2015 at 01:44 PM

    Hi Chriistian,

    I too tried it in IE and got the same blank results. The version of Chrome I am using is 43.0 as well. However I just downloaded and installed Firefox and the HTML editor shows up just fine. I'm so confused!!

     

     

  • Profile Image
    Carina
    Answered on May 27, 2015 at 03:10 PM

    I made some tests and the editor is showing up to me also on Chrome (Version 43.0.2357.81 ) and Firefox (38.0.1):

    But is not showing up on IExplorer 11:

    I've forwarded this situation to our developers.

    We'll contact you as soon as we have more details on this situation.

    Let us know if we can assist you further.   

     

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on May 27, 2015 at 03:27 PM

    We do not recommend Internet explorer to build and edit forms. Please use either Chrome or Firefox.

    Thanks