The form isn't displayed well on mobile

  • Profile Image
    assafk
    Asked on June 03, 2015 at 12:02 PM

    Hi,

    the next screenshot is from an iphone:

     

    as you can see, a part from the form is cut-off.

    the same happens with an android mobile:

     

     

    do you know how can I adjust it?

     

    thank you!

     

  • Profile Image
    Boris
    Answered on June 03, 2015 at 12:57 PM

    Hello. Could you please let us know the link to the page where you have embedded the form, so that we can take a closer look and assist you?

    If it is not embedded anywhere, would you please let us know what form is this happening to?

    I believe that it is caused by the embed method, that the height of the iFrame is not set to be high enough when on a narrow screen, but unfortunately we can't test this without seeing the web page.

    We will await your kind response. Thank you

  • Profile Image
    assafk
    Answered on June 03, 2015 at 05:08 PM

    i'm not sure if that's what you ment, but this is a link to the form: http://form.jotform.me/form/51514920314446

     

    assaf.

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on June 03, 2015 at 06:12 PM

    Please try using the Mobile Responsive widget:

    That should solve the issue:

    Let us know what happens, we will be glad to assist you.

     

  • Profile Image
    assafk
    Answered on June 03, 2015 at 06:17 PM

    it is still looks the same :/

     

    maybe there is a configuration that I missed?

     

     

    assaf

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on June 03, 2015 at 06:48 PM

    I also can see it working already on my side.

     

    on Android browser

     

    Please try refreshing your mobile browser also. Perhaps it is just a cache issue and it was giving a cache view on the browser only.

    Let us know if still not resolve.

    Thanks.

  • Profile Image
    assafk
    Answered on June 03, 2015 at 06:52 PM

    I've refreshed it many times.

    You can also see at your mobile that question no. 5 is still cut off.

    at my cell-phone question no. 3 is also still cut-off.

  • Profile Image
    assafk
    Answered on June 04, 2015 at 02:53 PM

    Hi, I'm stuck with this problem. any help?

     

    thanks.

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on June 04, 2015 at 04:24 PM

    Sorry for the delays.

    I confirm also that #5 is cut-off on the mobile browser.

     

    It seems that the caused of issue was that item #5 is Configurable List widget.. so it is not being properly affected by the mobile responsive widget.

    The only workaround I could find at this time is to adjust the question for the #5. That is, decreased the column field for the widget. Unfortunately I could not find any other way.

    Let us know if this suggestion can work for you or not.

    Thanks.