Email Notification Not Working for Secure Forms

  • Profile Image
    elitetowncars
    Asked on November 25, 2011 at 11:40 PM
  • Profile Image
    mliz
    Answered on November 26, 2011 at 12:42 AM

    I was able to replicate the problem for this reason I have opened a ticket for our developers to look into the issue.

    Sorry for the inconvenience this may have caused.

  • Profile Image
    elitetowncars
    Answered on November 26, 2011 at 08:54 AM

    Sorry for the Caps in the message.  I was in a hurry getting through the pile of quotes that had not come through.

    I think it is only when the forms are secure but I am not 100% sure on this.

    -------------------------------------------------------------------------------------

    I changed the the ALL CAPS to lowercase for you.

    ~ abajan (JotForm Support)

  • Profile Image
    GrouponAU
    Answered on November 28, 2011 at 01:40 AM

    I'm a premium paying member and second this problem- it's very annoying because facebook apps now require HTTPS connections!

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on November 28, 2011 at 01:57 AM

    @GrouponAU,

    Your problem was already submitted to our higher team and still waiting for a result. Once the problem is fixed, we'll notify you on this thread: http://www.jotform.com/answers/59281-Secure-Facebook-Intergration#3. Thank you for understanding.

  • Profile Image
    GrouponAU
    Answered on November 28, 2011 at 04:11 AM

    Hi idarktech, this is a separate problem to that reported in my facebook intergation ticket, please read the ticket carefully.

    My facebook intergration ticket pertains to the implementation of the markup url pointing to the fb button, while this ticket is in regards to the email sending on a HTTPS form.

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on November 28, 2011 at 04:27 AM
    As per my colleague, mliz, have mentioned aboved

    "I was able to replicate the problem for this reason I have opened a ticket for our developers to look into the issue."

    The problem was identified and already submitted a ticket to our development team for further investigation. 

    However, it would be also helpful if you'll post your problem in a separate thread with an explaination and form URL. You can also provide the e-mail address in which you aren't receiving notifications.

    Thank you so much for your cooperation.

  • Profile Image
    GrouponAU
    Answered on December 01, 2011 at 03:41 AM

    Any update on this?

  • Profile Image
    mliz
    Answered on December 01, 2011 at 05:47 AM

    Further troubleshooting results showed that the problem happens when the email type used is Text mode. As of the moment this issue is still being looked into by our developers for the meantime to receive notification on ssl forms please change the email type to HTML mode instead. The option to Switch to HTML is found in the lower right corner in the Compose Email settings.

    Hope this helps.