Line breaks show in Firefox but not in Chrome or IE

  • Profile Image
    admin975
    Answered on June 21, 2015 at 05:03 PM

    Can I get some help with this please?

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on June 21, 2015 at 09:42 PM

    Hi admin975,

    Thanks for contacting us.

     

    To fix this, can you try injecting the custom CSS code below in your form. 

    .pspan{

    float:none !important;

    }

     

    To inject custom CSS code in your form, just follow instructions below.

     

    Do let us know if you need further assistance.

     

    Regards.

  • Profile Image
    admin975
    Answered on June 22, 2015 at 02:21 AM

    I have tried this, and it doesn't change anything. What else can I try?

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on June 22, 2015 at 05:11 AM

    Hi admin975,

     

    I checked your form and I noticed that you have inputted flaot instead of float in the CSS code. See screenshot below.

    Kindly add the CSS again (use float instead of flaot):

    .pspan{

    float:none !important;

    }

     

    Do let us know if you need further assistance.

     

    Regards.

     

     

  • Profile Image
    admin975
    Answered on June 22, 2015 at 09:59 AM

    Guess I'm really tired at the moment. Been working long hours trying to figure this whole thing out.

    I made the correction and it works now. Thanks for your help.

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on June 22, 2015 at 10:54 AM

    Hi admin975,

    You are welcome. Glad to hear that the issue was solved. 

     

    If you need further assistance, please feel free to contact us again.

     

    Regards.