I am not receiving information and on the bottom right of my screen it just sits there blinking working. What is the problem?

  • Profile Image
    DHeald
    Asked on November 28, 2011 at 02:01 PM
  • Profile Image
    fxr
    Answered on November 28, 2011 at 03:13 PM

    Can you provide us with a little more detail as to exactly what this issue is?

    Please nnclude the Form URL/ID and where exactly you are seeing it happen?

     

    Thanks.

  • Profile Image
    DHeald
    Answered on November 28, 2011 at 04:28 PM
    I am in My Forms.
  • Profile Image
    fxr
    Answered on November 28, 2011 at 04:49 PM

    Are you trying to log in? 

    Can you try accessing your account from www.jotform.net to see if that helps? thanks

  • Profile Image
    fxr
    Answered on November 29, 2011 at 10:14 AM

    Can you try logging into https://secure.jotform.com an attempting to access your submissions from there?

    Sometimes secure submissions take a while to replicate onto www.jotform.com

     

    Thanks.  

  • Profile Image
    DHeald
    Answered on November 29, 2011 at 10:30 AM
    I just logged in and received one form. Yesterday there were (we are estimating) over 50 forms submitted. We need those submissions. We did print off a few from the old jotform.com but are missing several others.
  • Profile Image
    paoloumali
    Answered on November 29, 2011 at 02:45 PM

    Hi,

    I will be raising this to our Tier 2. Maybe they can give further information on this.

    Thank you for your patience and understanding.

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on November 30, 2011 at 04:22 AM

    Have you tried fxr's solution? Log into your account on http://secure.jotform.com

    We had a problem recently that caused the replocation between www.jotform.com and secure.jotform.com to be broken. So, it is possible that some entries might not have transferred to www.jotform.com.