What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    N/A Results Returned on Podio using Zapier

    Asked by chromaticstudios on June 29, 2015 at 02:11 PM

    I have a "zap" setup on Zapier to fill in fields on Podio. Everything works fine except one of my checkbox fields. It returns a N/A result. I have other checkbox fields that fill in fine. It is similar issue to the one on this thread: http://www.jotform.com/answers/538615--N-A-sent-to-Zapier-instead-of-submitted-data-for-checkbox-field-others-are-sent-properly

    But there is no real solution presented. Could someone please help? Should I bring this up with Zapier support?

    Page URL:
    http://form.jotform.us/form/51795688526170

    podio a JotForm checkbox fill www
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Charlie on June 29, 2015 at 02:55 PM

    Hi,

    Apologies for the inconvenience. Have you tried re-adding and re-mapping the said check box in your Zapier integration?

    I've cleared your form's cache just to make sure also. If you could share us a screenshot of the zap and what specific check box it is, we could investigate further. But I believe re-integrating or re-mapping should fixed it.

    We'll wait for your response.

    Thanks.